Sinds 1986 gespecialiseerd in

Transport

Bij VRD staan we in voor het vervoer van containers en trailers, zowel nationaal als internationaal. Voor het transporteren van goederen, kiezen we bewust voor een duurzame en ecologische aanpak.
U kan op ons vertrouwen. Door een gecoördineerde planning en permanente communicatie met onze chauffeurs kunnen we probleemloos aan elke vraag beantwoorden.

“VRD is meer dan een transportbedrijf. Wij staan in voor het vervoer van containers en trailers en zorgen voor een aanpak op maat voor iedere klant.”

Trailervervoer

Wij beschikken over 30 drie-assige trailers uitgerust met laadklep, waardoor deze geschikt zijn voor de distributie van grote partijen. Wij transporteren voornamelijk in de Benelux, maar op vraag van de klant kunnen we ook transport naar andere landen uitvoeren.

 

Containervervoer

Met een jarenlange expertise in nationaal en internationaal containervervoer en toegang tot de haven van Antwerpen, Gent, Zeebrugge en Rotterdam kan u op ons vertrouwen voor al uw containertransport.

Wij specialiseren ons eveneens in het vervoer van alle types containers. Daarvoor beschikken wij over 100 polyvalente chassis en meer dan 45 trekkers, waarvan er 11 trekkers 6x2–types zijn uitgerust met een weeginstallatie. Deze gespecialiseerde voertuigen en materialen zorgen voor een verhoogde veiligheid op de weg en een optimale aslastverdeling. Alsook zijn enkele voertuigen uitgerust met een stroomgroep voor Reefer containers flexibel te kunnen vervoeren.

 

Kwaliteit & flexibiliteit

Een kwaliteitsvolle en flexibele service voor de klant, dat dragen wij hoog in het vaandel. Al onze transportvoertuigen zijn uitgerust met een boordcomputer met ecotraining. Hierdoor weten we op elk moment waar onze voertuigen zich bevinden en kunnen zo het traject nauwkeurig opvolgen en ingrijpen waar nodig. De ecotraining module zorgt ervoor dat onze chauffeurs onmiddellijk inzicht krijgen in hun rijgedrag en dus zuiniger en veiliger gaan rijden.


Alle informatie van de boordcomputers in de voertuigen wordt doorgestuurd naar een backofficesoftware waardoor al onze medewerkers steeds over dezelfde informatie beschikken.