Sinds 1986 gespecialiseerd in

Distributie

Wie bieden logistieke dienstverlening aan met een specialisatie in distrubitie doe-het-zelfzaken in de Benelux. Wij verzorgen het hele traject binnen de goederenstroom: vanaf de afhaling en opslag tot het leveren van de goederen bij de klanten. U kan met een gerust hart uw goederen aan ons uit handen geven.


“Kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid staan bij ons voorop. Onze medewerkers zetten zich dan ook dag en nacht in om deze waarden met succes in de praktijk om te zetten.”

Wagenpark

Al onze voertuigen zijn perfect uitgerust voor elk transport.

VRD beschikt over een modern en verzorgd wagenpark dat bestaat uit meer dan 90 distributiewagens en 45 trekker oplegger combinaties. Elk voertuig is perfect uitgerust voor de taak waarvoor het wordt ingezet zowel op het vlak van opbouw als communicatie technologie.


De opbouw van al onze vrachtwagens voldoet aan alle ladingzekerheidsgaranties (XL-norm). We kunnen dus op een uiterst veilige en efficiënte manier uw goederen tot bij uw klanten brengen.
Als eerste in Europa namen wij begin 2011 de DAF LF Hybride vrachtwagen in gebruik. Wij willen mee de CO2-uitstoot verminderen en hebben daarom de wereldwijd eerste volledig elektrische MAN TGME aangekocht. Vandaag is ons wagenpark voor meer dan 90 % uitgerust met de nieuwste motoren van de euro 6 norm. Naast onze ROC-contracten (reparatie en onderhoudscontracten) kunnen wij rekenen op 24 uren service van onze leveranciers en partners.

 

Opvolging door klant

Onze klanten kunnen steeds de status van de verzending raadplegen.

Via een uitgebreid Track and Trace systeem volgen we met ons planning-team iedere zending nauwkeurig op en kunnen onze klanten de status van hun zending op ieder moment opvragen.
Door deze tracering, kunnen we steeds ingrijpen indien nodig en is de klant steeds op de hoogte.

 

Snelheid & flexibiliteit

VRD staat dag en nacht klaar om uw goederen tijdig te bezorgen.

Wij bieden een 24 uren service aan. Door de continue organisatie en opvolging garanderen wij stipte leveringen. Indien uw goederen voor 17u worden aangemeld en voor 22u worden aangeleverd, kunnen wij deze binnen de 24 uur op het leveradres bezorgen binnen de Benelux.


Voor onze klanten gaan we tot het uiterste. Niet alleen europaletten en colli’s met de mogelijkheid om deze goederen op een vooraf afgesproken tijdstip af te leveren, maar ook andere afmetingen zijn mogelijk. Hiervoor maken wij graag een gepersonaliseerde overeenkomst.