Wat VRD uniek maakt

VRD is en blijft een familiebedrijf dat geeft om zijn personeel en klanten. Hun noden staan dan ook centraal in alles wat we doen en spelen een grote rol in ons aanbod. Hierdoor bieden we onze klanten meer aan dan louter transport en dragen we het geluk van ons personeel steeds hoog in het vaandel.

Met het oog op de toekomst is er een doorstroming voorzien naar de volgende generatie. Deze generatie, Liesbeth & Matthias, is reeds volop aan het werk binnen ons transportbedrijf. Bekijk hier de video over onze toekomstvisie.

Klaar voor de volgende stap
Investeren in de toekomst

Wagenpark

VRD heeft een uitgebreid wagenpark van meer dan 45 trekkers en 80 distributiewagens waarvan meer dan 90% uitgerust is met een euro 6 motor. Daarnaast beschikken we ook over 5 Terberg wagens en 5 bestelwagens waarbij elk voertuig perfect is uitgerust voor de taak waarvoor het wordt ingezet. Ook hebben we de eerste wereldwijde volledig elektrische MAN TGME aangekocht. Ontdek hoe wij ons wagenpark inzetten:

Sinds 1986

Al meer dan 30 jaar specialiseren we ons in de logistieke sector en groeien we mee met onze klanten op het vlak van schaal en technologie.

Milieubewust

VRD nam als eerste in Europa begin 2011 de DAF LF Hybride vrachtwagen in gebruik en nam zich voor nog meer middelen te voorzien om de CO2 uitstoot tot een minimum te beperken. Zo doen we nog steeds testen met nieuwe brandstoffen en vernieuwen we op regelmatige basis ons wagenpark.

Daarnaast beseffen we dat distributie en opslag veel energie vragen. Meer dan 70% van onze magazijnen zijn bedekt met zonnepanelen om zo ook onze faciliteiten van stroom te voorzien.

Om nog verder in te spelen in een groene toekomst hebben we onze volledig elektrische MAN TGME. VRD staat klaar om een groenere toekomst tegemoet te gaan.