Sinds 1986 gespecialiseerd in

Opslag / Warehousing

We beschikken over een totale opslagcapaciteit van ±150.000 m², verspreid over verschillende locaties. Het in opslag nemen van goederen kan voor zowel een tijdelijke als langdurige periode.
Onze warehouse-activiteiten zijn inbound, opslag, outbound en voorraadbeheer. Voor de ondersteuning hiervan hanteren wij een uitgebreid Warehouse Management System.

“Vanuit onze verschillende magazijnen kunnen wij onze klanten opslag- en overslagfaciliteiten aanbieden.”

 

Goederenopslag

Goederen en archieven kunnen bij ons worden bewaard. We bezitten tal van opslagruimtes, die makkelijk bereikbaar zijn, dicht bij grote Vlaamse verkeersaders. De opslagruimtes zijn voorzien van:

Rekken of bulk, Rookdetectie, Sprinklerinstallatie en Alarm.

 

Overslag

We beschikken over een open magazijn voor overladen van inkomende en direct uitgaande goederen, bestemd voor distributie. Het is mogelijk om uw goederen tijdelijk op te slaan en vervolgens weer in distributie te plaatsen.
Magazijn: Woenstijnstraat 57, 2880 Bornem

 

Archiefbewaring

Vanaf 75 lopende meters archief kunnen wij u een aparte zone geven bij VRD, dit zijn 900 archief dozen. Er is de mogelijkheid om het archief te consulteren tijdens de kantooruren.

 

Logistiek

Wij beschikken over een uitgebreid magazijn met de nodige voorzieningen, zo kunnen wij onze klanten een volledige logistieke ondersteuning bieden. Voor een volledige logistieke organisatie kan u terecht in ons logistiek centrum te Bornem.

 

Order Picking / Order Fulfillment

Van klein pakket tot grote levering, wij stellen de unieke pakketten voor uw klanten samen. Het pakket morgen ophalen of morgen geleverd? Is de bestelling voor 4 uur bij ons, dan is het pakket de volgende dag bij uw klant. Een snelle service waar we trots op zijn!

 

Vervoerscommissionair / Nationaal en Internationaal transport

U bent opzoek naar een betrouwbaar transport van uw goederen? Als vervoerscommissionair organiseren wij uw transport.

 

Maatwerk

Bij VRD zijn we trots op het feit dat ons team sterke logistieke en operationele ervaring heeft waardoor we een flexibele service kunnen bieden voor maatwerk die onze klanten nodig hebben.

 

Value adding

Met de nieuwste technologie en opgeleide werknemers creëren wij een toegevoegde waarde voor uw goederen. Van co-packing tot de laatste afwerking van uw goederen, wij maken het klaar voor transport naar uw klanten.